Alle produkter merket med Holdbart, er garantert laget av økologiske eller gjenbrukte stoffer.

Holdbart er miljøvennlig og nærprodusert.

måndag 21 november 2011

Efter julmarknaden....

 
Storlek ca 1 år - Reserverad

Då har jag tagit mig igenom min första julmarknad. Det kanske inte kan räknas som en jättesuccé, men det var många som visade sitt intresse. Jag fick delat ut en del visitkort och förmedlat min idé om miljövänliga, sköna, användbara och närproducerade kläder. Förhoppningsvis hittar några nya intresserade hit till bloggen och vill se lite mer på vad jag syr. Välkomna till er! 

Nu börjar arbetet med att lägga ut bilder på allt jag sytt under hösten och som jag jag inte fick sålt på marknaden. Några fina saker såldes dock innan de blev fotograferade. Men här kommer två klänningar i rött. Svärmors örngott (putevar) blev till en liten söt klänning i storlek ca 1 år. Klänningen kostar 350 NOK. (Reserverad)


Av den underbara bloggaren Höstlycka vann jag ett stort spännande paket med resttyger. Bland dessa tyger fann jag detta roliga äventyrstyget. De prickiga ärmarna kommer från en återvunnen kjol. Klänningen är i storlek ca 4 år och jag säljer en för 350 NOK. (SÅLD - Denna klänning är nu bortskänkt till julemessen på min sons dagis)   

 Storlek ca 4 år - Såld


2 kommentarer:

  1. For en nydelig rød kjole! Skal si du er flink! :-)

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att se att det blev något fint! Jag gillade också tyget men har aldrig haft tid att sy något av det! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...