Alle produkter merket med Holdbart, er garantert laget av økologiske eller gjenbrukte stoffer.

Holdbart er miljøvennlig og nærprodusert.

tisdag 8 juni 2010

Hattar hattar hattar

Det verkar som om ryktet om solhatten på Keyserløkka spred sig. Det är kul att så många gillar modellen och mina loppisfynd-tyger!

6 kommentarer:

 1. Åh jag bara GILLAR den nedre solhatten, så otroligt härligt tyg! Kul att du får fler beställningar! Jag har bara sytt hattarna med längre brett bak än fram eftersom mitt mönster enligt Gynther är så, boken 0-4 år. Hittar i en bok för äldre barn att det finns variationer på brättet så nu skall jag sy som du gör och prova den varianten. Jag tycker det fungerar bra med längre brett bak. Solen skyddar väldigt bra i nacken även om man inte gör med vlieseline i brättet vilket jag inte gjort på mina allra första hattar. Min äldre dotter hade den blommiga hatten på sig i morse och den vek sig inte utan hålls bakåt. Jag har vlieseline i det brättet, antar du har det också? Roligt att du gillar min hatt och tyget! Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Så fine solhatter du lager!
  Stoffene er herlige, og man blir glad av å se på dem:)

  SvaraRadera
 3. Underbara hattar Malin! Det är så man bli sugen på en själv :) Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ja, du har virkelig skapt en trend blant småungene på Keyserløkka :) Sandkassen kryr jo av Holdbart-hatter for tiden. Veldig fint!

  SvaraRadera
 5. Svigermor og jeg måtte sjekke bloggen din etter at vi traff dere på Lensene i dag. Og - vi ble så IMPONERTE!!! Så utrolig flink du er! Det kommer nok en bestilling snart :-) Hilsen Åse

  SvaraRadera
 6. Tack för hygglig kommentar! Det är fritt fram att komma med beställningar! Du kan ju till och med komma inom syrummet och kolla tyger....;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...